Night Renewal HydraGel 50 ml - Exuviance

Night Renewal HydraGel 50 ml - Exuviance

Før DKK 478,00
DKK 310,70
Spar DKK 167,30
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-03-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: EX015
Denne natcreme er særligt til dig med fedtet hud. Cremen reparerer og giver huden en silkeblød følelse. Indeholder AHA syre og PHA syre som mindsker størrelsen på porer og forbedre hudens struktur betydeligt.
Efterlader huden med en mere klar og lys tekstur, ekstra fugtgivet og maksimal blødgjort. Reducerer overskydende olie og giver et mat udseende til huden, så den ikke synes fedtet og skinnende. Reparerer og fornyer og reducerer mørk og ujævn pigmentering. Indeholder også anti-ageing egenskaber, så din hud kommer til at synes mere fyldig og glat.
Er dermatologisk testet.

Sådan bruger du Night Renewal HydraGel:
➜ Fordel produktet på afrenset hud i ansigt og på hals.
➜ Massér produktet med opadgående bevægelser.
➜ Skyl grundigt af med rigeligt vand og dup huden tør efterfølgende.
➜ Anvendes dagligt.

Aktive ingredienser:
➜ Mandelsyre (AHA)
➜ Glukonolakton (PHA)
➜ Phytotal
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk