Multivitamin Power Recovery Masque 75 ml. - Age Smart - Dermalogica

Multivitamin Power Recovery Masque 75 ml. - Age Smart - Dermalogica

Før DKK 405,00
DKK 303,75
Spar DKK 101,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D069
STYRKENDE ANSIGTSMASKE
MultiVitamin Power Recovery Masque fra Dermalogica AGE smart er en effektiv ansigtsmaske, der hjælper huden med at genvinde sin styrke. Masken fremmer dannelsen af sundt væv samt reparerer skadede områder på huden. Ansigtsmasken er særlig velegnet til moden hud eller hud, der viser tegn på for tidlig ældning.

MultiVitamin Power Recovery Masque er beriget med et hav af vitaminer, der genopbygger og reparer beskadiget hud. Derudover indeholder cremen havre og algeekstrakter, der tilfører fugt til huden samt virker lindrende, blødgørende og beroligende. Cremen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Ønsker du at styrke og pleje din hud, er MultiVitamin Power Recovery Masque fra Dermalogica AGE smart din ultimative løsning. Den intense behandling sørger for, at din hud genvinder sin modstandsdygtighed, blødhed og naturlige glød.

Sådan benytter du Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt. Påfør derefter MultiVitamin Power Recovery Masque på huden i ansigtet og på halsen. Undgå øjenområdet. Lad masken sidde i 10-15 minutter, og fjern den derefter med lunkent vand. Vi anbefaler, at du anvender masken 1 gang om ugen, og afslutter med din foretrukne Dermalogica ansigtscreme.

Fordele ved Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque:
➜ Styrkende ansigtsmaske
➜ Reparerer skader
➜ Tilfører fugt og pleje
➜ Blødgørende
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk