Multivitamin Power Firm 15 ml - Age Smart - Dermalogica

Multivitamin Power Firm 15 ml - Age Smart - Dermalogica

Før DKK 495,00
DKK 371,25
Spar DKK 123,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D047
OPSTRAMMENDE ØJENCREME
MultiVitamin Power Firm fra Dermalogica AGE smart er en opstrammende øjencreme, der aktivt bekæmper synligheden af fine linjer omkring øjnene. Cremen styrker huden i dybden, samt udglatter overfladen for et mere velplejet look. Øjencremen er særlig velegnet til moden hud eller hud, der viser tegn på for tidlig ældning.

MultiVitamin Power Firm er beriget med et hav af vitaminer, der genopbygger og reparer beskadiget hud. Derudover indeholder øjencremen algeekstrakt, der opstrammer huden, imens organiske silikoner smelter ind i huden for at mindsker fine linjer. Cremen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Ønsker du at komme fine linjer ved øjnene til livs, er MultiVitamin Power Firm fra Dermalogica AGE smart det perfekte valg for dig. Den styrkende øjencreme efterlader din hud med en synlig fasthed og en naturlig glød.

Sådan benytter du Dermalogica Clearing Skin Wash:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne skintonic. Påfør derefter MultiVitamin Power Firm på øjenområdet med fokus på områder med synlige alderstegn.

Fordele ved Dermalogica Multivitamin Power Firm:
➜ Opstrammende øjencreme
➜ Bekæmper fine linjer
➜ Udglattende effekt
➜ Styrker huden i dybden
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk