Moisturizing Complex 50 ml. - iS CLINICAL

Moisturizing Complex 50 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 780,00
DKK 750,00
Spar DKK 30,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 12
Moisturizing Complex hydrerer, beroliger og beskytter/danner en barriere huden mod skade fra omgivelserne. Tilfører huden essentiel fugt og hjælper "Treat"- produkterne til større at afgive en endnu bedre virkning.
Kan benyttes af alle hudtyper og alle aldre.

Sådan anvendes iS CLINICAL Moisturizing Complex:
➜ Påføres efter rens og evt. serum / "Treat" produkter
➜ Masseres ind i huden morgen og/eller aften.

Fordele ved produktet:
➜ Fugtgivende
➜ Reducerer linier og rynker
➜ Udglatter, fugter og blødgør
➜ Beskytter mod skader
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk