MEDEX Vital Renew (bindevævscreme) 100 ml

MEDEX Vital Renew (bindevævscreme) 100 ml

Før DKK 655,00
DKK 629,00
Spar DKK 26,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX016-1
Vital Renew er en aktiv bindevævscreme der benyttes under dag- og natcreme. Cremen har en kraftfuld opstrammende og vitaliserende virkning på underhud og bindevæv derfor er denne creme også meget forbedrende på ar og arvæv. Et must hvis du søger en effektfuld creme der forynger og opstrammer huden. Desuden er cremen antibakteriel.
BEMÆRK: Stor udgave på 100 ml.

Sådan anvendes MEDEX Vital Renew :
➜ Masseres ind i huden efter rens.
➜ Bruges under dag- og natcreme.
➜ Kan om natten evt. anvendes alene uden natcreme.
➜ For optimal virkning anbefales det at anvende Vital Renew 2 gange dagligt. ➜ Vital Renew er også udviklet til efterbehandling ved kosmetisk kirurgiske
     indgreb som f.eks. liposuction (fedtsugning) samt som opstrammende
     pleje i forbindelse med graviditet.

Ingredienser:
Sct. johns urt, geranium, hestekastanje samt naturlig vitamin E stimulerer blodcirkulationen og styrker blodkarrene.
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk