MEDEX Vital Recover K - 100 ml

MEDEX Vital Recover K - 100 ml

Før DKK 699,00
DKK 649,00
Spar DKK 50,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX018-2
Vital Recover K er en effektiv helende og genopbyggende specialcreme med en unik kombination af vitamin A og E. Cremen er ideel til behandling af karsprængninger og mørke rander under øjnene, da den virker sammentrækkende.  Anvendes også til efterbehandling ved IPL- og laserbehandling, indsprøjtning med vævsfyldere og mesoterapi. Helbredelsesprocessen styrkes og fremskyndes, så sårene heler bedre og risikoen for grimme ar og arvæv reduceres væsentligt.
Bemærk STOR udgave på 100 ml.

Sådan anvendes MEDEX Vital Recover K:
➜ Til heling af ar anvendes cremen flere gange dagligt, således at sår/ar
      områderne hele tiden er holdt fugtige af cremen.
➜ Anvendes rundt om såret/arret når bandagerne er fjernet.
➜ Under Vital Recover K kan anvendes den beroligende og
     betændelseshæmmende Purus Mask.
➜ Til behandling af karsprængninger i ansigtet og mørke rande under
     øjnene anvendes cremen for natten.
BEMÆRK: Vitamin K er lyssensitiv, og cremen skal derfor opbevares et mørkt og køligt sted.

Ingredienser:
vitamin A og E
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk