MEDEX sun sensitive skin solcreme - spf 20 - 250 ml.

MEDEX sun sensitive skin solcreme - spf 20 - 250 ml.

Før DKK 449,00
DKK 399,00
Spar DKK 50,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX034
For optimal beskyttelse og bruning. Til den følsomme hud der langsomt skal vænnes til den allerførste (forårs)sol. Gennem bruningsøgende ingredienser stimuleres huden til at opbygge en naturlig beskyttelse mod solens stråler. Cremens indhold af vitaminer og planteekstrakter medvirker til, at hudens pæne og spændstige udseende bibeholdes. Virker plejende og fugtgivende.
Bemærk stor størrelse på hele 250 ml.

Sådan anvendes MEDEX sun sensitive skin solcreme:
➜ Påføres inden ophold i solen.
➜ Lad trænge ind i huden.
➜ Påføres efter behov og minimum hver 3. time ved ophold i solen.

Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk