MEDEX Serum Repair Theraphy - Concentrated Stam Cell Serum 1 x 20 ml

MEDEX Serum Repair Theraphy - Concentrated Stam Cell Serum 1 x 20 ml

DKK 450,00
   På lager
Antal
Varenummer: MX026
Serum Repair Theraphy er et kraftfuldt serum der gør slap hud smuk og giver et mere ungdommeligt udseende igen. Ønsker du ikke kosmetiske indgreb eller fillers, så er denne serum det perfekte alternativ som en meget effektfuld og effektiv anti ageing behandling. Kan med stor fordel anvendes i kombination med Serum 10,5 Arnyligine - disse to produkter komplementerer hinanden og giver fantastiske resultater.

Concentrated Stam Cell Serum er et vidundermiddel, hvis man ikke ønsker kosmetiske indgreb og/eller fillers, men er også særdeles velegnet som supplerende/kombinationsbehandling i forbindelse med indgreb eller fillers.

Sådan anvendes MEDEX Serum Repair Theraphy
- Concentrated Stam Cell SERUM:
➜ Påføres et par dråber ”Concentrated Stam Cell Serum” på huden,
    lad det trænge ind i ca. 3 minutter.
➜ Påfør den anbefalede Medex dag- og/eller natcreme herover.

Serummet modvirker:
➜ Slap/løs hud
➜ Moden hud
➜ Cellulite
➜ “Kragetæer”
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk