MEDEX Serum Repair Theraphy - 10,5 Arnyligine 1 x 20 ml

MEDEX Serum Repair Theraphy - 10,5 Arnyligine 1 x 20 ml

Før DKK 450,00
DKK 429,00
Spar DKK 21,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX029
Serum Repair Theraphy - 10,5 Arnyligine er et fantastisk alternativ til botox og fillers. Efter 30 dages brug vil en opstramning af huden kunne ses og føles. Har eller ønsker man fillers er dette produkt et fantastisk supplement, da serummet blødgør og øger hudens elasticitet imens fillers udglatter og genskaber tabt volumen under huden.

Sådan anvendes MEDEX Serum Repair Theraphy - 10,5 Arnyligine
➜ Anvendes 2 x dagligt i min. 30 dage.
➜ Dup et par dråber fra pincetten på fingeren og masser blidt ind i huden.
➜ Lad huden absorbere dråberne og anvend herefter dag- eller natcreme.

Serummet modvirker:
➜ Rynkedannelser
➜ Dybere rynker
➜ “Kragetæer”
➜ Udtrykslinjer
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk