MEDEX Papaya Night Cream 50 ml

MEDEX Papaya Night Cream 50 ml

Før DKK 330,00
DKK 310,00
Spar DKK 20,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX010
Papaya Night Cream er en natcreme til tør, ekstrem tør og læderagtig hud. Cremen er meget nærende og plejende, den stabiliserer hudens fugtbalance og forbedre elasticiteten markant. Huden efterlades blød, glat og mere smidig.
Benyttes Papaya Night Cream om natten og Cream Desensible om dagen vil skadet-og tørhud blive mærkbart mere fugtet, blød og smidig inden for 4 uger.

Sådan anvendes MEDEX Papaya Night Cream:
➜ Masseres ind i huden edter rens hver aften.

Ingredienser:
Hydrolized elastin og har et højt indhold af papaya-enzymer.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk