MEDEX Papaya Day Cream 50 ml

MEDEX Papaya Day Cream 50 ml

Før DKK 320,00
DKK 299,00
Spar DKK 21,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX006
Papaya Day Cream er en beskyttende dagcreme til tør og ekstrem tør hud - herunder også læderagtig hud evt. forårsaget af overdreven solbadning. Meget fugtgivende og hjælper huden med at genvinde og bibeholde sin blødhed og elasticitet. Beskytter desuden mod UV-stråling.

Sådan anvendes MEDEX Papaya Day Cream:
➜ Anvendes hver dag efter rens.
➜ Masseres ind i huden.

Ingredienser:
Enzymer fra papaya samt kamille, salvie og følfod og beroligende olier.
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk