MEDEX Lait Exfoliante 150 ml

MEDEX Lait Exfoliante 150 ml

Før DKK 270,00
DKK 249,00
Spar DKK 21,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX022 - 2
Bemærk - stor udgave på 150 ml.
Lait Exfoliante er effektiv rens og peeling i samme produkt. Smudspartikler fjernes, og bløde silica-korn peeler huden skånsomt, men effektivt så døde hudceller fjernes. Et indhold af mild vegetabilsk olie sørger for, at huden ikke tørrer ud, hvilket gør produktet velegnet til både normale samt tørre og dehydrerede hudtilstande.
Anbefales som effektiv peeling til den travle mand/kvinde.

Sådan anvendes MEDEX Lait Exfoliante:
➜ Anvendes 1-2 gange om ugen.
➜ Masser et tyndt lag ind i huden med fugtede fingre i cirkilerende
     bevægelser til skumning fremkommer.
➜ Fjernes med fugtet vat, klud eller svampe.

Ingredienser:
Vegetabilske olier, beroligende calendula, ylang ylang og vitamin E. Ingen parfume, duften kommer naturligt fra æteriske olier i ylang ylang.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk