MEDEX Highly Concentrated Vit. E - 20 ml

MEDEX Highly Concentrated Vit. E - 20 ml

Før DKK 630,00
DKK 599,00
Spar DKK 31,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX032
E-vitamin er en kraftig antioxidant, som hjælper huden til at hele sår og ar. Via disse anti-oxidante egenskaber, har vitaminet ligeledes en forbedrende effekt på rynker og alderstegn. Den stimulerende og udbedrende effekt gør, at beskadiget hud hurtigt genvindes. Medex Vitamin E serum er derfor en perfekt efterbehandlingsmetode til heling af ar ved kosmetiske og kirurgiske indgreb.

Sådan anvendes MEDEX Highly Concentrated Vit. E - 20 ml:
➜ Påføres et par dråber på huden, lad det trænge ind i ca. 3 minutter.
➜ Påfør den anbefalede Medex dag- og/eller natcreme herover.

Serummet modvirker:
➜ Slap/løs hud
➜ Moden hud
➜ Rynker
➜ Helende ved sår og kiruriske indgreb
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk