MEDEX Gelée Royale 50 ml

MEDEX Gelée Royale 50 ml

Før DKK 565,00
DKK 535,00
Spar DKK 30,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX005
Gelée Royale er en superaktivt gel, der forbedrer celledelingen og blodcirkilationen i huden. På denne måde er geleen en stærk faktor i bekæmpelse af formindskning af rynker og har en positiv effekt på ar, udvidede og grove porer samt poser under øjnene.
Gelée Royale kan anvendes af alle hudtyper, der trænger til et boost og et friskere udseende.

Sådan anvendes MEDEX Gelée Royale:
➜ Påfør efter rens .
➜ Masseres ind i huden.
➜ Anvendes to gange dagligt i svære tilfælde.

Ingredienser:
Et varieret mix af vitaminer og sporstoffer, honning-komponenter som propolis-ekstrakt samt troldnød. Alt sammen kendt for en helbredende og helende virkning.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk