MEDEX Cellular Fluids Lifting Tinted Fluid SPF 15 - 30 ml

MEDEX Cellular Fluids Lifting Tinted Fluid SPF 15 - 30 ml

Før DKK 530,00
DKK 499,00
Spar DKK 31,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX031
Cellular Fluids Lifting Tinted Fluid er en dagcreme med UV-A og UV-B filter samt let farvetoning, så huden får en smuk og jævn farvetone med en flot teint uden efterfølgende påføring af foundation. Fiksér evt. med et let drys mineralpudder. Anbefales til alle hudtyper, men isært slap og indfalden hud med fine linier og rynker har gavn af denne tonede dagcreme, da den stimulerer stamcellerne og dermed har en løfteende og opstrammende effekt. For opnåelse af bedste resultat kombineres Cellular Fluid med en serum fra Serum Repair serien. Start med at påføre serum - lad huden absorbere nogle sekunder og påfør Cellular Fluid.

Sådan anvendes MEDEX Cellular Fluids Lifting Tinted Fluid SPF 15:
➜ Påføres ren og renset hud.
➜ Brug evt. serum under.
➜ Masseres blidt ind og fordeles i et jævnt ensartet lag for optimalt resultat.

Ingredienser:
Phyto Stem Cells
UV-A og UV-B filter
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk