MEDEX Bio Soft Peeling 50 ml

MEDEX Bio Soft Peeling 50 ml

Før DKK 325,00
DKK 299,00
Spar DKK 26,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: MX001
Skånsom enzym peeling, der effektivt renser og fjerner døde hudceller fra huden. Huden efterlades ren, glat og blød og den efterfølgende creme eller serum trækker dybere ned og er dermed mere virksomme.
Enzympeelingen kan anvendes af alle hudtyper også de sarte med karsprængninger.

Sådan anvendes MEDEX Bio Soft Peeling:
➜ Påføres i et tyndt lag efter afrensning og evt. dybderens.
➜ Lad hviler på huden i ca. 15 min.
➜ Fjernes med fugtet vat, klud eller svampe.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk