Line Smooth Antioxidant Serum 30 ml - Exuviance

Line Smooth Antioxidant Serum 30 ml - Exuviance

Før DKK 479,00
DKK 359,25
Spar DKK 119,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-03-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: EX064
Line Smooth Antioxidant Serum forsvarer huden mod miljøskader og bekæmper aldringstegn effektivt. Denne serum har en hel unik formel, som beskytter huden mod frie radikaler og gør huden mere elastisk. Serummet hjælper til med at forhindre nedbrydningen af sunde celler, kollagen og elastin.
Få en velplejet og ungdommelig hud med denne serum der synligt giver huden forbedret struktur, elasticitet og glød.

Sådan bruger du Exuviance  Line Smooth Antioxidant Serum:
➜ Fordel produktet på afrenset hud i ansigtet og på halsen.
➜ Massér produktet ind i ansigtet med opadgående bevægelser.
➜ Afslut med tonic og derefter din foretrukne creme.
➜ Kan anvendes morgen og aften.
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk