Kend din hudtype

Sådan finder du hvilken hudtype kategori du tilhører.

Nimues hudplejeprogram indeholder en klassificering af hudtypen som består af disse 4 grupper:

➜ Miljøbelastet hud
➜ Hyperpigmenteret hud
➜ Problematisk hud
➜ Interactiv hud

Du kan se herunder, hvad kendetegner hver gruppe. Hvis du ikke synes du tilhører nogle af grupperne, vi du være den miljøbelastede hudtype.Køb nuKøb nuKøb nuKØb nu

MILJØBELASTET HUD:

Miljøbelastet hud kan klassificeres som hud, der viser klinikske tegn på for tidlig ældning eller photo- ageing i varierende grad. Denne tilstand i huden er udløst af miljømæssige belastninger, og effekten af miljøbelastninger er selvforstærkende.
Hvis du ikke passer ind i en af de andre klassifikationer vil du være den miljøbelastede.

HYPERPIGMENTERET HUD:

Hyperpigmenteret hud kan klassificeres som hud med uens hudfarve. Udviklingen påvirkes af interne og eksterne faktorer, udsættelse for UV- ståler er en af de mest skadelige. Dette resulterer i en overproduktion af melanin, hudens egen forsvarsmekanisme.

PROBLEMATISK HUD:

Problematisk hud kan klassificeres som hud plaget af acne i varierende grad. Kan ramme alle mennesker fra alle etniske grupper. Kan opstå/ genopstå hos voksne i 20´erne, 30 érne, 40´erne og 50´erne.

INTERAKTIV HUD:

Den interaktive serie består af produkter rettet mod hudtilstande der lider af en midlertidig sensitivitet grundet dårligt helbred medicinering, skin resurfacing procedurer, generalt stresset hud og hud med alvorlige miljøbelastninger grundet forurening og effekter fra global opvarmning. Den interaktive seie er primært rettet mod tilstande, der viser tydelige tegn på hypersensivitet eller sensitiv hud.
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk