Intensive Moisture Balance 50 ml - Dermalogica

Intensive Moisture Balance 50 ml - Dermalogica

Før DKK 405,00
DKK 303,75
Spar DKK 101,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D062
NÆRENDE FUGTCREME TIL TØR HUD
Intensive Moisture Balance fra Dermalogica er en fugtcreme, der tilfører proaktiv næring og fugt til huden, så den sunde hudbalance bevares. Cremen beskytter mod udefrakommende faktorer og modvirker tørhedstegn som eksempelvis mathed, afskalning, irritation og grov struktur. Ansigtscremen mindsker ældningstegn og efterlader huden udglattet og velplejet. Intensive Moisture Balance er velegnet til tør hud.

Intensive Moisture Balance er beriget med et nyt avanceret BioReplenish Complex indeholdende vigtige barrierelipider, der hjælper til at udglatte fine linjer og modvirke fugttab, mens det ligeledes hjælper med at reparere lipidebarrieren. Prebiotic Chlorella Algae Complex er med til at balancere hudens mikrobiom, mens hyaluronsyre, echinacea, centella asiatica og aloe barbadensis forbedrer hudens fugtindhold og reducerer synligheden af fine linjer ved at holde fugten inde. Intensive Moisture Balance er desuden fri for parabener, gluten og kunstige farvestoffer.

Ønsker du at bekæmpe din tørre hud og udjævne fine linjer, er Intensive Moisture Balance fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den nærende dagcreme tilfører et boost af næring og fugt til din hud og beskytter mod udefrakommende faktorer, hvilket er med til at sikre, at din sunde hudbalance bevares.

Sådan benytter du Dermalogica Intensive Moisture Balance:
Påfør Dermalogica Intensive Moisture Balance på fugtig ren hud i ansigtet og på halsen, og massér med lette, opadgående strøg. Dagcremen kan med fordel anvendes efter Dermalogica Multi-Active Toner og påføres over eller blandes med en af Dermalogicas boostere.

Fordele ved Dermalogica Intensive Moisture Balance:
➜ Boost med fugt og næring
➜ Beskytter huden
➜ Til tør hud
➜ Fri for parabener
➜ Forbedrer elasticiteten
➜ Anti-age effekt
➜ Modvirker tørhedstegn
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk