Intensive Eye Repair 15 ml - Dermalogica

Intensive Eye Repair 15 ml - Dermalogica

Før DKK 410,00
DKK 307,50
Spar DKK 102,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D046
YDERST NÆRENDE ØJENCREME  
Dermalogica Intensive Eye Repair er en fugtgivende øjencreme, der mindsker tørre linjer og skader i huden ved det sarte øjenområde. Øjencremen virker beroligende og lindrende samtidig med, at den tilføre optimal fugt. Intensive Eye Repair er særlig velegnet til tør hud eller hud, der viser tegn på for tidlig ældning.
Intensive Eye Repair er beriget med planteekstrakter fra agurk og musetorn, der opretholder hudens elasticitet og struktur. Panthenol og vitaminer hjælper med at reparere skader i huden som følge af for tidlig ældning. Cremen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Sådan benytter du Dermalogica Intensive Eye Repair:
Rens huden grundigt og anvend din foretrukne toner. Påfør derefter en lille mængde Intensive Eye Repair på huden omkring øjnene om morgenen. Dup blidt cremen på huden med bløde opadgående strøg.

Fordele ved Dermalogica Intensive Eye Repair:
➜ Nærende øjencreme
➜ Tilfører fugt og pleje
➜ Virker lindrende
➜ Modvirker fine linjer
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk