Hyrafluid Water Serum Foundation - Light

Hyrafluid Water Serum Foundation - Light

Før DKK 299,00
DKK 149,50
Spar DKK 149,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-12-2018.
   På lager
Antal
Varenummer: 951246010
PÜR har ét indkapslet fugt kompleks, der indeholder vand fra de schweiziske alper. Det fugtgivende kompleks, giver huden en langvarig glød og gør huden silkeblød. Hydra Fluid Water Serum Foundation leverer medium dækning. Giver en glans til huden, og efterlader en let, naturlig makeup, der giver en perfekt teint og glat hud.
Indkapslet fugtkompleks - Ceratin® Complex og E-Vitamin. Denne foundation er dermed med til at fobedre din hud og virker anti-ageing idet den indeholder indkapslet Retinol der fornyer og korrigerer huden. Desuden løfter og styrker Ceramide indholdet din hud.
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget vi udsætter vores hud for.  Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed, komme til at se yngre og sundere ud, med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud / pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje, kosmetik og parfume.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk