Hydrating Eye Complex 15 ml. - Exuviance

Hydrating Eye Complex 15 ml. - Exuviance

Før DKK 399,00
DKK 299,00
Spar DKK 100,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: EX018
Denne øjencreme er ekstra fugtgivende og beroligende på den sarte fine hud omkring øjnene. Bekæmper fine linjer og tegn på ældning. Skabt på ultra-light kompleks som udglatter og lysner området omkring øjnene, så huden synes ekstra klar og lys. Forbedrer hudens barriere, så huden bliver ekstra modstandsdygtig. Indeholder Pro-Vitamin A, C og E som lindre, fugter og forbedre hudens teint, samt beskyttende antioxidanter.
Er særligt god at anvende under makeup, så du får et jævnt og glat grundlag.
Indeholder ingen parfume.

Sådan bruger du Exuviance Hydrating Eye Complex:
➜ Rens huden og fordel på øjenbenet - lige over og under øjet.
➜ Dup forsigtigt cremen ind i huden
➜ Kan anvendes morgen og aften.
➜ Lad produktet absorbere inden du lægger make up.

Aktive ingredienser:
➜ Glukonolakton (PHA)
➜ Laktobionisk syre (Bionic PHA)
➜ Vitamin A, C, E
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk