Hydrablur Primer 22 ml. - Dermalogica

Hydrablur Primer 22 ml. - Dermalogica

Før DKK 405,00
DKK 303,75
Spar DKK 101,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D073
FUGTGIVENDE ANSIGTSPRIMER
Dermalogica HydraBlur Primer er en effektiv ansigtsprimer, der tilfører intens fugt til huden. Primeren giver en let dækning, der udjævner hudtonen, så huden efterlades med en ensartet og fejlfri finish. HydraBlur Primer reducerer fine linjer og rynker samt efterlader huden silkeblød.

HydraBlur Primer er baseret på en ikke-fedtende formel, der matterer og udglatter huden. Primeren er beriget med naturbaserede olier, der virker blødgørende. Silica har en fugtgivende effekt på huden og medvirker, at den bevarer en optimal fugtbalance dagen igennem. Hyaluron udglatter huden samt udfylder dybe rynker. HydraBlur Primer er desuden fri for parabener.

Ønsker du smuk og ensartet hud, er HydraBlur Primer fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den effektive ansigtsprimer opretholder en optimal fugtbalance og sikrer dig en jævn og ensartet hudtone.
Sådan benytter du Dermalogica Hydrablur Primer:
Påfør en passende mængde Dermalogica HydraBlur Primer i ansigtet og på halsen på nyrenset hud, og massér primeren godt ind i huden. HydraBlur Primer kan anvendes alene for et naturligt look eller under makeup for et jævnt og fejlfrit resultat.

Fordele ved Dermalogica Hydrablur Primer:
➜ Effektiv ansigtsprimer
➜ Tilfører intens fugt
➜ Ensartet og jævn hudtone
➜ Reducerer rynker og fine linjer
➜ Fri for parabener
➜ Perfekt under makeup
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk