Hydra-cool Serum 15 ml. - iS CLINICAL

Hydra-cool Serum 15 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 560,00
DKK 499,00
Spar DKK 61,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 25
Denne serum er målrettet til at forynge, fugte og lindre huden. Den er fantastisk til at lindre svie fra solskader, en brændende fornemmelse efter barbering og modvirker desuden akne.
Denne serum er mild og er derfor anvendelig til alle aldre og alle hydtyper.

Sådan anvendes iS CLINICAL Hydra-cool Serum :
➜ Påføres efter rens

Fordele ved produktet:
➜ Giver masser af fugt
➜ Beroliger og lindrer irriteret hud
➜ Reducerer mild akne
➜ Antibakteriel
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk