Gavekort

Gavekort

Giv den perfekte gave - et gavekort fra Lookbeautiful.dk til et hav af lækre hudplejeprodukter. Du kan vælge, at få sendt gavekortet direkte til modtageren, da vi pakker gavekortet smukt ind i en æske og hvis du i kommentarfeltet skriver en hilsen, sørger vi for, at den bliver skrevet på kortet. Gavekortet indeholder desuden en unik gavekort-kode, som modtageren indskriver på webshoppen, når vedkommende har udvalgt, hvilke produkter han/hun vil have.
Det er da nemt - ikke?

Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk