Firming Complex 50 ml. - iS CLINICAL

Firming Complex 50 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 1.275,00
DKK 1.175,00
Spar DKK 100,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 19
Firming Complex er ideel til alle aldre men er i særdeleshed effektiv til moden hud. Denne anti-age creme er fortrinlig til ansigt, hals og decollete. Allerede kort tid efter påføring vil huden føles blødere og fastere end normalt.
Har desuden gode egenskaber i forhold til kontrol af akne-hud.

Sådan anvendes iS CLINICAL Firming Complex:
➜ Påføres efter rens og evt. serum

Fordele ved produktet:
➜ Reducerer linier og rynker
➜ Øger collagenproduktionen i huden
➜ Udglattter og fugter/blødgør
➜ Hjælper med kontrol af acne
➜ Øjeblikkelige og langsigtede resultater
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk