Fader Serum 30 ml. - Nimue

Fader Serum 30 ml. - Nimue

DKK 769,00
   På lager
Antal
Varenummer: f2027
Et yderst koncentreret lysnende serum. Benyttes som intensiv behandling af hyperpigmentering. Lysner pigmentpletter og giver en mere ensartet hudtone. Der opnås bedst resultat ved anvendelse både morgen of aften på afrenset hud, før creme.
Benyt solcreme om dagen, når dette serum benyttes.

Sådan anvendes Nimue Fader Serum:
➜ Fordel serummet på ren afrenset hud.
➜ Masseres ind i huden i cirklende opadgående bevægelser.
➜ For optimal resultat anvendes to gange dagligt  - morgen og aften
➜ Herefter benyttes dag-og eller natcreme. Husk solcreme.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Nimue Cleansing gel, refill 140 ml.
Nimue Cleansing gel, refill 140 ml. Før DKK 279,00
DKK 269,00
Info/køb
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk