F.O.A.M. cleanse 150 ml. - pHformula

F.O.A.M. cleanse 150 ml. - pHformula

Før DKK 360,00
DKK 349,00
Spar DKK 11,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH002
F.O.A.M. cleanse er en sæbe-fri rense skum, der blidt og effektivt renser huden. Snavs og makeup renses grundigt af huden, som samtidig beroliges af aloe vera ekstrakter og mælkesyre.

Fakta og fordele ved pHformula F.O.A.M. cleanse:
➜ Fordeles på fugtet hud - masser grundigt huden i et par minutter
    med runde opadgående bevægelser
➜ Skummende renseprodukt
➜ Renser huden blidt og fjerner effektivt makeup, fedtstof og snavs
➜ Huden føles ren, frisk og fuld af fugt.
➜ Bruges morgen og aften
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk