Eye Polish - Suede

Eye Polish - Suede

DKK 269,00
   På lager
Antal
Varenummer: 951435020
Få de smukkeste øje!!!
Denne øjen primer og top pigment skaber tilsammen den perfekte øjenskygge med en lysende metallisk skær. Den øjenåbnende formel glider på med pro præcision og bygges med lethed op ved brugen af ​​den medfølgende latexfri silicone applikator.

Anvendes som en øjenskygge, primer eller top coat. Den cremede formel er nem at påføre med den medfølgende applikator, og giver dig mulighed for at ligge en professionel og forførende øjenmakeup. Eye Polish kan anvendes som en primer under en øjenskygge, hvilket giver skyggen mere liv med en metallisk effekt, samtidig med at skyggen gøres ekstra holdbar. Bruger du Eye Polish som en top coat ovenpå en øjenskygge, forstærkes skyggens farve, hvilket skaber en mere dramatisk effekt. Eye Polish kan også anvendes alene, som en cremet øjenskygge med perlemor effekt.

Mere om Eye Polish fra PÜR:
➜ Indhold: 8 ml
➜ 6 forskellige farver
➜ Cremet formel
➜ Bruges som primer, top coat eller øjenskygge
➜ Medfølgende applikator
➜ Metallisk effekt
➜ Uden parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk