Essential Daily Defense Creme SPF 20 50 ml - Exuviance

Essential Daily Defense Creme SPF 20 50 ml - Exuviance

Før DKK 369,00
DKK 276,75
Spar DKK 92,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-03-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: EX065
Dagcreme med solfaktor 20 til normal/kombineret hud.
Dagcremen er en let eksfolierende dagcreme til dit ansigt, der giver en vidunderlig fugt. Indeholder anti-aging egenskaber, der oplyser hudtoner og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker. Forbedre hudens overflade og efterlader den med en jævn og glat struktur. Samtidig med den beskytter huden mod skadelig UV stråler.
Indeholder ingen olier eller parabener. Samt er dermatologisk og allergitestet.

Sådan bruger du Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF 20:
➜ Rens først ansigt og brug toner/conditioner
➜ Massér produktet ind i ansigtet med opadgående bevægelser.
➜ Kan anvendes morgen.

Aktive ingredienser:
➜ Glykolsyre (AHA)
➜ Gluconolactone (PHA)
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk