Escentric Molecules

Escentric Molecules

Stærkt inspireret af naturvidenskaben og duftens naturlige sanselighed blev Escentric Molecules skabt af tyske Geza Schøn, i samarbejde med eksperter fra ThisCompany i London. Målet var, at gå i en anden retning end den masseproducerende parfumeindustri med lange ingredienslister og i stedet bringe fokus tilbage til den oprindelige parfume med få duftnoter.

Geza Schøns idé var enkel: Han ville lancere to forskellige parfumer på samme tid, der kun skulle bestå af få ingredienser. I 2006 blev duftparret, Molecules 01 og Escentric 01, introduceret. Begge baseret på duftstoffet »Iso E Super«. I Escentric 01 blev Iso E Super blandet med ingredienser som pink peber, lime citronskal og iris røgelse, mens Molecules 01 udelukkende bestod af Iso E Super. I 2008 lancerede virksomheden atter to parfumer: Molecules 02 samt Escentric 02 og senere fulgte Molecules 03 og Escentric 03.

Fælles for molecules-duftene er, at de udelukkende består af 1 molekylært stof (80%) og noget alkohol (20%). De tilsvarende Escentric dufte består af 65% samme molekylære stof som Molecules-makkeren, men har fået tilføjet nogle rødder.

Alle duftene er unisex, er yderst holdbare og unikke alt efter hvem der bærer dem.

Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk