Escentric 01, 30 ml.

Escentric 01, 30 ml.

DKK 550,00
   På lager
Antal
Varenummer: 333013
Den verdenskendte parfumeur Geza Schön står bag de populære dufte fra Escentric Molecules. Alle duftene i sortimentet er unikke og ændrer sig alt efter, hvem der bærer dem.

01-serien består af et duftpar, som er henholdsvis Molecule 01 og Escentric 01. Du vi opleve en duft-auraer omkring dig og mange der befinder sig i dit intime rum vil kommentere din unikke duft. Parfumen indeholder kun 1 enkelt molekylært stof - Såre simpelt og aldrig set før!
Duften er unisex og kan både anvendes af kvinder og mænd.

Escentric 01 består af 65% Iso E super og er tilsat nogle ingredienser, der fremmer duften. Det er blandt andet pink peber, grøn lime og ingefærrod. Duften udvikler sig i op til 10 timer og kommer i bølger, der skifter mellem sanselige og varme træagtige duftnoter.

Duften leveres i en flot glasflakon og en del af designet er, at den intet låg har.
Leveret i eksklusiv metalæske - superpraktisk til rejsen, toilettasken og håndtasken.
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk