Eclipse SPF50+ (NON tinted) 90gr. - iS CLINICAL

Eclipse SPF50+ (NON tinted) 90gr. - iS CLINICAL

Før DKK 465,00
DKK 420,00
Spar DKK 45,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 08
Solcreme med overlegen bredspektret UVA/UVB-beskyttelse og rig på antioxidanter. Giver mat finish, fedter ikke huden, absorberes hurtigt af huden og er desuden vandfast. Den ultimative beskyttelse for din hud. Findes også i en let farvet udgave. Påføres 15 min. før udgang i solen.

Sådan anvendes iS CLINICAL Eclipse SPF50+ (NON tinted):
➜ Påføres efter rens

Fordele ved produktet:
➜ Hurtig absorberende
➜ UVA/UVB-beskyttelse
➜ Vandfast
➜ Mat finish
➜ Faktor 50
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk