E.Y.E. recovery 20 ml. pHformula

E.Y.E. recovery 20 ml. pHformula

Før DKK 575,00
DKK 549,00
Spar DKK 26,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH011
E.Y.E. recovery indeholder en kraftfuld men blid formel, som er baseret på et helt unikt peptide kompleks. Dette hjælper med at reducere forekomsten af fine linier og rynker samt mørke rande og hævelser i øjen området. Du får straks en løftende og opstrammende effekt, når E.Y.E. recovery bruges på/under øjenbrynsbenet.

Fakta og fordele ved pHformula E.Y.E. recovery:
➜ Benyttes aften og/eller morgen efter rensning af huden
➜ Duppes på med opadgående bevægelser
➜ Husk godt ud ved tindingen, så "kragetæer" også behandles

Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk