E.X.F.O. cleanse 200 ml. - pHformula

E.X.F.O. cleanse 200 ml. - pHformula

Før DKK 379,00
DKK 359,00
Spar DKK 20,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH001-1
E.X.F.O. cleanse er et skånsomt og beroligende renseprodukt som efterlader din hud klar, glat og velfugtet. Den cremede rense-gel har desuden antiinflammatoriske egenskaber og virker dermed betændelseshæmmende på huden.

Fakta og fordele ved pHformula E.X.F.O. cleanse:
➜ Fugt huden og fordel en lille mængde rensegel
➜ Masser godt ind i huden i et par minutter og skyl med lunkent vand
➜ Eksfolierer mildt huden
➜ Snavs og makeup bliver skånsomt fjernet
➜ Huden efterlades ren og fuld af fugt
➜ Fjerner også effektivt øjenmakeup
➜ kan også anvendes som ansigtsmaske
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk