Dynamic Skin Recovery Spf50 50 ml - Age Smart - Dermalogica

Dynamic Skin Recovery Spf50 50 ml - Age Smart - Dermalogica

Før DKK 620,00
DKK 465,00
Spar DKK 155,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D055
SOLBESKYTTENDE ANSIGTSCREME
Dynamic Skin Recovery SPF50 fra Dermalogica AGE smart er en mediumlet og blødgørende dagscreme, der øger hudens elasticitet, fasthed og fugtniveau. Cremen beskytter samtidig imod solens udtørrende stråler med solfaktor 50 og modvirker fremkomsten af fine linjer i huden. Dagscremen er særlig velegnet til moden hud eller hud, der viser tegn på for tidlig ældning.

Dynamic Skin Recovery SPF50 er beriget med aktive ingredienser, der styrker hudens naturlige evne til at bekæmpe ældning. Derudover tilfører cremen vedvarende fugt samt stimulerer kollagendannelsen. Dagscremen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Trænger din hud til ekstra fugt og pleje, er Dynamic Skin Recovery SPF50 fra Dermalogica AGE smart det perfekte valg for dig. Den lette dagscreme bekæmper synlige tegn på ældning, så din hud efterlades med fornyet vitalitet og glød.

Sådan benytter du Dermalogica Dynamic Skin Recovery Spf50:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne skintonic. Påfør derefter Dynamic Skin Recovery SPF50 på huden i ansigtet og på halsen med lette opadgående strøg. Cremen anvendes om morgenen - helst 30 minutter før ophold i solen.

Fordele ved Dermalogica Dynamic Skin Recovery Spf50:
➜ Mediumlet dagscreme
➜ Med solfaktor 50
➜ Modvirker rynker
➜ Tilfører fugt og pleje
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk