Copper Firming Mist 75 ml. - iS CLINICAL

Copper Firming Mist 75 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 325,00
DKK 299,00
Spar DKK 26,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 06
Denne spray giver antioxidant beskyttelse og bekæmper derved alderstegn. Misten er også velegnet til fedtet hud, da den stabiliserer hudens produktion af talg.
Bruges som en skintonic, kan bruges før en maske (Så denne optages bedre). Kan også bruges efter makeup for at forsegle.

Sådan anvendes iS CLINICAL Copper Firming Mist:
➜ Afrens huden
➜ Luk øjnene og spray over ansigt og hals
➜ Kan også brugs som forsegler af makuppen

Fordele ved produktet:
➜ Fugter, blødgør og opfrisker
➜ Forbedrer hudens elasticitet og fasthed
➜ Opfrisker makeuppen og giver et mere jævnt udseende
➜ Reparerer skader på hudens beskyttende barriere
➜ Parabenefri
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk