Collagen Triple Boost Serum 30 ml - Exuviance

Collagen Triple Boost Serum 30 ml - Exuviance

Før DKK 599,00
DKK 449,25
Spar DKK 149,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-03-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: EX063
Collagen Triple Boost Serum er særligt til dig der ønsker et ekstra fast udseende til din hud. Serummet løfter og forbedre hudens struktur og elasticitet. Booster og tilfører et ungdommeligt udseende til din hud.
Serummet indeholder ikke mindre end syv potente kollagenboostere som genopbygger, beskytter og booster ny kollagenproduktion til huden.
Skabt på en patenteret formel med NeoGlucodamine, Plus Matrixyl, Peptider og en blanding af aminosyrer. Alle disse ingredienser virker stimulerende og danner hyaluronsyre som er hudens naturlige fyldstof. Hjælper blokerede enzymer, som kan virke nedbrydende på kollagen og efterlader huden silkeblød og lækker.
Giver huden et løftet og fyldigt udseende med en mærkbart fastere hud.
Er helt ideel til dig med moden hud.

Sådan bruger du Exuviance Collagen Triple Boost Serum:
➜ Fordel produktet på det afrensede ansigt
➜ Massér produktet ind i ansigtet med opadgående bevægelser.
➜ Afslut med tonic og derefter din foretrukne creme.
➜ Kan anvendes morgen og aften.

Aktive ingredienser:
➜ Hyaluronsyre
➜ NeoGlucodamine
➜ Plus Matrixyl
➜ Peptider

Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk