Château Kisses - Spoiled

Château Kisses - Spoiled

DKK 199,00
   På lager
Antal
Varenummer: 951551310
Chateau Kisses Lip Gloss gør dine læber smukke, bløde, og tilfører glans. Den har tilmed anti-aging effekt og klistrer ikke. Du får smukke, glansfulde og holdbare læber på ingen tid med Chateau Kisses Lip Gloss, som holder sig flot i timevis.
Bonusinfo: Brug Lip Glossen over en læbestift og skab et mere intenst og dramatisk look.

Mere om Château Kisses - Spoiled fra PÜR:
➜ Indhold: 3 g
➜ 8 nuancer
➜ Holdbar
➜ Anti age
➜ Blødgørende
➜ Tilfører glans
➜ Uden parabener
➜ Glutenfri
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk