Château de Vine Lipstick - Socialite

Château de Vine Lipstick - Socialite

Før DKK 199,00
DKK 99,50
Spar DKK 99,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-12-2018.
   På lager
Antal
Varenummer: 951550350
Chateau de Vine Mineral Lipstick er den perfekte læbestift når du ønsker smukke, bløde og fugtede læber. Læbestiften er nem at påføre, og er fremstillet af ingredienser, med fugtgivende og anti-aging effekt.
Vælg mellem mange lækre nuancer.
Bonusinfo: Brug en Lip Gloss over læbestiften og du får et mere intenst og dramatisk look.

Mere om Château de Vine Lipstick - Socialite fra PÜR:
➜ Indhold: 4 g
➜ Plejende
➜ Med anti ageing effekt
➜ Nem at påføre
➜ Uden parabener
➜ Glutenfri
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Eye Polish - Suede
Eye Polish - Suede Før DKK 269,00
DKK 134,50
Info/køb
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget vi udsætter vores hud for.  Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed, komme til at se yngre og sundere ud, med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud / pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk