Charcoal Rescue Masque 75 ml. - Dermalogica

Charcoal Rescue Masque 75 ml. - Dermalogica

Før DKK 415,00
DKK 311,25
Spar DKK 103,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D068
ANSIGTSMASKE DER FORBEDRER OG GENOPLIVER HUDEN
Dermalogica Charcoal Rescue Masque er en hurtigtvirkende ansigtsmaske, der efterlader huden strålende og velplejet. Ansigtsmasken renser huden fri for urenheder samt reducerer rynker og fine linjer. Charcoal Rescue Masque forbedrer effektivt hudens struktur og styrker samt opliver trist hud. Mindsker desuden rødme og irritation
Denne maske indeholder binchotan-trækul, der renser huden fri for urenheder og overskydende talg. Bambus-ekstrakt øger hudens collagen-niveau og efterlader den opstrammet og veldefineret. Niacinamid reducerer dannelsen af rødme og inflammation, så huden altid fremstår fra dens bedste side.
Fri for parabener.

Sådan benytter du Dermalogica Charcoal Rescue Masque:
Påfør et jævnt lag Dermalogica Charcoal Rescue Masque på afrenset ansigt og på halsen. Lad masken virke i 7-10 minutter, og massér derefter med våde hænder for et optimalt resultat. Skyl grundigt efter, påfør toner/conditioner og ansigtscreme. Kan bruges op til 4 gange om ugen.

Fordele ved Dermalogica Charcoal Rescue Masque:
➜ Multifunktionel ansigtsmaske
➜ Forbedrer hudens struktur
➜ Renser huden i dybden
➜ Reducerer rynker og fine linjer
➜ Fri for parabener
➜ Mindsker rødme og inflammation
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk