Calm Water Gel 50 ml - Dermalogica

Calm Water Gel 50 ml - Dermalogica

Før DKK 495,00
DKK 371,25
Spar DKK 123,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D053
GEL FUGTCREME
Calm Water Gel fra Dermalogica er en let fugtcreme i geléform, der efter aktivering laves om til en kølende væske, som skaber en barriere mod miljømæssige påvirkninger. Fugtcremen fugter og beskytter huden mod tørhed, samtidig med at den blødgør, lindrer og beroliger. Cremen bevarer hudens fugtighed og elastik, så huden holdes frisk hele dagen. Calm Water Gel genopbygger desuden hudens beskyttende barriere og forebygger dermed fremtidige ubehag som rødmen, irritation og dehydrering. Calm Water Gel kan anvendes til alle hudtyper, særligt sart, dehydreret og sensitiv hud.

Calm Water Gel fra Dermalogica er beriget med æbleekstrakt og glycerin, der sørger for at fugte, blødgøre og beskytte huden mod tørhed. Fugtcremen indeholder Figenkaktus-stængelekstrakt, der bidrager til en sund fugtbalance, da den lindrer sarthed og binder fugten. Cremen indeholder desuden Natriumhyaluronat og hydrolyseret natriumhyalunat, der skaber en dobbelt hyaluronsyre-teknologi, der øger fugtindholdet og holder på fugten i de forskellige hudlag. Calm Water Gel fugter og lindrer irritation fra tørhed på grund af det høje indhold af Aloe vera-saft. Calm Water Gel er vegansk samt uden parabener og kunstige dufte og farvestoffer.

Ønsker du en smuk sund hud uden tørre plamager, så er Calm Water Gel fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Calm Water Gel sikrer dig blødgjort, fugtet hud, der er forebygget mod ubehag, rødmen, irritation og dehydrering.

Sådan benytter du Dermalogica Calm Water Gel:
Tryk en passende lille mængde Dermalogica Calm Water Gel ud på håndfladen, og gnid hænderne sammen. Dub nænsomt Calm Water Gel på ansigt og hals. Anvend cremen to gange dagligt for vedvarende lindring.

Fordele ved Dermalogica Calm Water Gel:
➜ Let fugtcreme i geléform
➜ Fugter og beskytter huden
➜ Forebygger ubehag
➜ Særligt til sart, dehydreret og sensitiv hud
➜ Uden parabener
➜ Blødgør, lindrer og beroliger
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk