C.C. creme 30+  - LIGHT 50 ml. - pHformula

C.C. creme 30+ - LIGHT 50 ml. - pHformula

Før DKK 349,00
DKK 329,00
Spar DKK 20,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH015
C.C. creme 30+  giver med det samme en ensartet hudtone, mens du samtidig er yderst godt beskyttet mod UVA og UVB stråler. Stråler der fremskynder hudens ældningsproces. Ideel at bruge efter dermatologiske behandlinger incl. milde til medium peeling, laser og IPL.
C.C cremen findes i 2 farver her på webshoppenm, - light og medium.
Solcremen efterlader huden med en mat finish.
Bemærk ny emballage med pumpe.

Fakta og fordele ved pHformula C.C. creme 30+:
➜ Påføres efter rens og evt. dagcreme
➜ Høj dækkeevne
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk