Breakout Clearing Booster 30 ml.  - Clear Start - Dermalogica

Breakout Clearing Booster 30 ml. - Clear Start - Dermalogica

Før DKK 180,00
DKK 135,00
Spar DKK 45,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: D080
HURTIGTVIRKENDE SERUM MOD URENHEDER
Dermalogica Breakout Clearing Booster er en serum, der dræber bakterier, som kan forårsage udbrud på kun 15 minutter. Serummen er et hurtigtvirkende, let produkt, der hjælper med at rense porerne og dræber bakterier, der fremkalder udbrud, samt sørger for en hurtig rensning af huden.

Dermalogica Breakout Clearing Booster er beriget med en unik formel, der blødgør huden, som er irriteret på grund af udbrud, samt fjerner tilstopninger i porerne. Serummen indeholder salicylsyre der stimulerer den naturlige eksfoliering og hjælper med at rense de tilstoppede follikler og minimerer dannelsen af udbrud. Derudover er serummen beriget med en patenteret tt teknologi, der indeholder patenteret thymol og terpineol samt planteekstrakt, der reducerer antallet af bakterier, som kan fremkalde udbrud.

Trænger hud til en synlig opstramning, er Breakout Clearing Booster fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den lette serum genopbygger, samt dræber bakterier i huden, så huden efterlades sund og velplejet med en flot og naturlig glød.

Sådan benytter du Dermalogica Breakout Clearing Booster:
Påfør en lille mængde Breakout Clearing Booster fra Dermalogica morgen og/eller aften direkte på urenhederne eller området, hvor udbruddet sidder. Der kan også påføres et tyndt lag på hele ansigtet efter brug af toner og under fugtighedscreme for at forebygge eventuelle udbrud.

Fordele ved Dermalogica Breakout Clearing Booster:
➜ Hurtigtvirkende serum mod urenheder
➜ Dræber bakterier på kun 15 minutter
➜ Renser porerne
➜ Hurtig rensning af huden
➜ Beriget med en patenteret tt teknolog
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Nimue multi day plus 50 ml.
Nimue multi day plus 50 ml. Før DKK 529,00
DKK 499,00
Info/køb
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk