Breakout Clearing All Over Toner 120 ml. - Clear Start - Dermalogica

Breakout Clearing All Over Toner 120 ml. - Clear Start - Dermalogica

Før DKK 145,00
DKK 108,75
Spar DKK 36,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D079
AFRENSENDE SKINTONIC
Breakout Clearing All Over Toner fra Dermalogica Clear Start er en rensende skintonic, der hjælper med at kontrollere fedtet og uren hud i ansigtet og på kroppen. Sprayen har en opfriskende og stimulerende effekt, der holder huden sund og fri for bumser. Clear Start er særlig velegnet til ung hud med tendens til akneudbrud.

Breakout Clearing All Over Toner er beriget med salicylsyre, der mindsker overskydende talg samt forhindrer fremtidige bumser. Lavendel virker beroligende, lindrende og genopfriskende, imens troldnød-ekstrakt beskytter og køler huden. Skintonicen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Døjer du med uren og fedtet hud, er Breakout Clearing All Over Toner fra Dermalogica Clear Start din ultimative løsning. Den effektive spray sørger for, at din hud atter bliver ren, sund og velplejet.

Sådan benytter du Dermalogica Breakout Clearing All Over Toner:
Spray Dermalogica Breakout Clearing All Over Toner på huden i hele ansigtet og på halsen. Skintonicen kan også anvendes på områder af kroppen, der har tendens til akneudbrud. Alternativt kan skintonicen sprayes på en vatrondel, der tørres over ansigtet. Vi anbefaler, at du anvender produktet morgen og aften for et optimalt resultat.

Fordele ved Dermalogica Breakout Clearing All Over Toner:
➜ Afrensende skintonic
➜ Specifikt til teenagere
➜ Fjerner urenheder
➜ Forhindrer akne
➜ Reducerer olier
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk