Body Lotion Dry Skin 200 ml. - Beauté Pacifique

Body Lotion Dry Skin 200 ml. - Beauté Pacifique

Før DKK 249,00
DKK 186,75
Spar DKK 62,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-05-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: B0100301
Body Lotion til tør og irriteret hud.
Ekstra kraftig fugtpleje. Denne body lotion er dokumenteret til at forøge hudens fugtindhold med gennemsnitligt 65 % efter 30 dages behandling. På grund af sit høje indhold af Squalane og Vitamin A, er denne body lotion også særdeles velegnet til kosmetisk behandling af ekstraordinær tørhed ved fx psoriasis. Virker stærkt lindrende og plejende på irriteret og solskoldet hud

Særlige fordele ved Beauté Pacifique Body Lotion Dry Skin:
➜ Anti-age produkt til hele kroppen
➜ Giver stærkt forøget fugtindhold og gør huden blød i mange timer
➜ Tilfører naturlig Squalane og Vitamin A, der gør huden stærk og robust
➜ Særdeles velegnet til pleje af hud med alvorlige problemer med tørhed

Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk