Body Lotion 200 ml. - Beauté Pacifique

Body Lotion 200 ml. - Beauté Pacifique

Før DKK 249,00
DKK 186,75
Spar DKK 62,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-05-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: B0100101
Body Lotion til alle hudtyper. Beriget med A, C og E-vitamin
Tilfører naturlig Squalane, som trænger ind i huden og stimulerer cellefornyelsen og giver en silkeblød, smidig og glat hud.
Giver optimal fugtpleje til alle hudtyper. Let at påføre. Har en let konsistens. Virker lindrende og er velegnet som aftersun.

Særlige fordele ved Beauté Pacifique Body Lotion:
➜ Anti-age produkt til hele kroppen
➜ Fugter og blødgør huden ved hjælp af naturlig Squalane
➜ Indeholder stabilt Vitamin A, der gør huden mere robust og forbedrer elasticiteten
➜ Indeholder Lakridsekstrakt, der modvirker irritation i huden
➜ Absorberes hurtigt

Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk