Blackhead Clearing Fizz Mask 50 ml. - Clear Start - Dermalogica

Blackhead Clearing Fizz Mask 50 ml. - Clear Start - Dermalogica

Før DKK 180,00
DKK 135,00
Spar DKK 45,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D078
UNIK MULTIFUNKTIONEL ANSIGTSMASKE
Dermalogica Blackhead Clearing Fizz Mask er en hurtigtvirkende multifunktionel ansigtsmaske, der bobler op, renser porerne og bekæmper overskydende talg i huden. Ansigtsmasken fra Dermalogica bobler op når den påføres på ansigtet, og efterlader huden strålende og velplejet. Masken er specielt udviklet til teenagere der døjer med øget talgproduktion, samt tilstopninger.

Dermalogica Blackhead Clearing Fizz Mask er beriget med en unik formel, der forebygger samt behandler huden mod eventuelle tilstopninger. Ansigtsmasken indeholder svovl der har en anti-mikrobielle fordel, der hjælper med at rense huden i dybden. Derudover indeholder masken kaolin-ler, hvilket har naturlige absorberende egenskaber der opsuger overskydende talg og renser huden. Æbleekstrakten i masken tilfører huden en masse fugt, og efterlader den blød og smidig.

Ønsker du smuk og velplejet hud, er Dermalogica Blackhead Clearing Fizz Mask det perfekte valg for dig. Den effektive ansigtsmaske giver din hud et friskt pust, og mindsker samt forebygger forekomsten af urenheder.

Sådan benytter du Dermalogica Blackhead Clearing Fizz Mask:
Påfør et tyndt lag på den afrensede hud på områder med tilstoppede porer, og lad den virke i 3-5 minutter. Skyl derefter grundigt med koldt vand, og fortsæt med dine foretrukne Clear Start produkter. Anvendes 2-3 gange om ugen eller efter behov.

Fordele ved Dermalogica Blackhead Clearing Fizz Mask:
➜ Unik multifunktionel ansigtsmaske
➜ Renser porerne og bekæmper talg
➜ Specielt velegnet til teenagere
➜ Huden efterlades gennemfugtet
➜ Forebygger urenheder
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk