Barrier Repair 30 ml - Dermalogica

Barrier Repair 30 ml - Dermalogica

Før DKK 390,00
DKK 292,50
Spar DKK 97,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D059
BEROLIGENDE CREME TIL ANSIGTET
Barrier Repair fra Dermalogica UltraCalming er en unik, vandfri ansigtscreme, der tilfører den nødvendige fugt til følsom hud. Cremen har en lindrende og beskyttende virkning på hudirritation. Barrier Repair er velegnet til selv den mest sarte hud.
Barrier Repair er beriget med C- og E-vitaminer, der beskytter huden samt stimulerer kollagendannelsen. Derudover plejer cremen huden i dybden og har en beroligende effekt på rødme og irritation. Ansigtscremen er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.


Sådan benytter du Dermalogica Barrier Repair:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din foretrukne toner. Påfør derefter Barrier Repair på huden i ansigtet og på halsen med lette, opadgående strøg. Anvend gerne cremen morgen og aften.

Fordele ved Dermalogica Barrier Repair:
➜ Lindrende ansigtscreme
➜ Vandfri formel
➜ Beskytter huden
➜ Perfekt til sart hud
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk