Apothia

Apothia

Apothia har i over 25 år givet fashionable trendsættere den ultimative oplevelse i forbindelse med deres shopping. Fra sin prestigefyldte adresse i Los Angeles, der oser af skønhed, mode og stil, er Apothia produkterne en blanding af kunst og innovativt design med verdensklasse ingredienser og perfekt håndværk.

Apothias grundlægger, Ron Robinson, hentede inspiration til sin kollektion fra moden, den progressive kultur, energien og solskinnet i Los Angeles, byen, der er en vigtig del af hans liv. Apothia er synonym med skønhed, design og stil og tilbyder skønne og velduftende eau de parfums, der er lavet af luksuriøse ingredienser og et håndværk i verdensklasse.

Apothia-kollektionen er gentagne gange prisbelønnet, herunder med den prestigefyldte Interior Scent of the Year Award fra Fragrance Foundation. Prisen, FIFI, er duftindustriens højeste ære, på niveau med skuespillets Oscar. Parfume-kollektionen er blevet rosende omtalt i magasiner som W, Glamour, Dallas Modern Luxury, Elle og Harper’s Bazaar som nogle af de mest cool, innovative dufte i mange år.  

Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk